Tapétacenter
1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 47.
Tel.: 06-1-370-70-10
e-mail: info@tapetacenter.hu
Previous

Olasz tapéták: Nobile tapéta

Nobile olasz tapéta

NOBILE  tapéta katalógus a PARATO tapétagyár terméke. Magán hordozza Itália kedvességét, a mediterrán érzéki világ minden szépségét. Designer: CRISTIANA MASI.

nobile_2936-sz

Érzelmesek, romantikusak, elragadóak a színek és tapéta minták, melyek érzékenyen simogatják idegrendszerünket és érzelmeinket.

nobile_2905-sz

nobile_2902-sz
 

A tapéta mérete 0,70m x 10,05m. A tapéta hordozó anyaga skandináv, svéd papír. A felülete súrolható, színtartó, nagy kopásállósággal rendelkező kitűnő termék. Illesztése „0” cm, vagy 60cm-70 cm szemben illesztésű tapéta mintával rendelkezik. A felülete fény álló, színtartó.

nobile_2917-sz nobile_2934-sz

A tapéták nagy részén a fémmetszők kitűnő munkájának következtében a textil minták a fény hatására hullámoznak a falon, mint a valódi nemes ruha anyagok. A klasszikus romantikus minták luxus környezetet varázsolnak otthonaink és belső tereink falára. Igazi exkluzív felületek, amire öröm ránézni.

nobile_2963-f nobile_2929-f nobile_2935-f nobile_2908-f

Több olasz tapétáért keresse fel weboldalunkat! http://tapeta-parato.hu/

Olasz tapéta - ANTHEA tapéta katalógus

anthea_1909Az olasz CRISTIANA MASI designer és a PARATO tapétagyár munkája az érzéki, nagyon szép damaszt mintás (IL DAMASCO) és a virágmintás (IL FIORE) tapéta család.  Az ANTHEA olasz tapéta tapintásra, és szemrevételezés alapján nagyon gondos kivitelezésű. Közelről megtekintve látszik a textil anyagának minden rezdülése, a hímzőnők és a varrónők munkájának míves jellege. Fontos kiemelni a fém metszők gondos munkáját, mivel a csíkos anyagoknál a rafinált nyomólemezek metszetei az elkészült tapéták felületét különlegessé teszik. A tapéták a falon bizonyos fénysugár beesése esetén térhatásúvá válnak és úgy néznek ki mintha a textil anyaga hullámozna a falon.

anthea_1907-f anthea_1906-f
anthea_1982-f anthea_1964-f

Kedves mediterrán színek és formák, az olasz reneszánsz  XXI. századi lenyomatai kedvesen kínálgatják magukat az igényes vásárlóknak mint a roskadásig termő fák a mesében: "Vegyél és vigyél el, tedd velem szebbé, kedvesebbé, kifejezőbbé a környezetedet kedves vásárló!"

anthea_1929-f anthea_1928-f
anthea_1923-1943

A tapéta tekercsek mérete 0,70 m x 10,05 m méretű. A tapéta hátoldala finn, skandináv papírra nyomott, színtartó, fényálló termék. A tapéta raportja (mintaismétlődése) a damaszt mintás tapéták esetében 70 cm szembenillesztésű, eltolásos illesztés esetén pedig 53 cm. A csíkos és gyűrt selymek esetében 0cm az illesztés. Az ANTHEA tapéta osztályba sorolása alapján nehéz tapétának minősül, ezért az egész felület alá makulatúra ragasztása ajánlott.

anthea_1923-1982

"Itália szépsége, életérzése Téged vár, szakíts le bennünket és vigyél haza otthonod falára!"

A tapéták megtekinthetők és megrendelhetők üzleteinkben és webáruházunkban is.

Római virágszedés 5. - A Bilincses Szent Péter templom

Kelet európai kis zarándok csoporttal érkezem a Cavour metró megállóhoz és kilépve onnan az első lépcsősornál balra fordulva, száz lépcsőfok megtétele után felérek az Oppus dombon álló "Bilincses Szent Péter" templomhoz. A templom bejáratához négy nagyobb és több kisebb lépcsőfokon lehet feljutni a hat oszlopos félköríves homlokzathoz. Az oszlopok nyílásain áthaladva érem el a templom bejáratát.

Vasi45ws Vasi45f1

A templom egykor és napjainkban

A templom azon a helyen épült, ahol egykor a bíróság épülete állott. Néró császár itt ítéltette halálra Szent Pétert. Ez a templom néhány száz méterre található a Colosseumtól. Ezt a templomot III. Sixtus pápa szentelte fel 439-440 ben az "Apostolok templomaként".

Ebben a templomban azokat a bilincseket lehet látni, amelyet Szent Péter viselt, miután Heródes Agrippa Zsidó király elfogatta és börtönbe vettette.

Roma_san_pietro_in_vincoli_catene

A bilincsek egyik fele Jeruzsálemben maradt, a másik fele Rómába került.

Eudoxia bizánci császárné leányának közreműködésével végül Rómában a két bilincs összetalálkozott, és csoda történt amikor I. Leo pápa összeérintette őket. A bilincsek összeforrtak.

A templom főhajójának mennyezetén Giovanni Battista Parodi mester freskóján azt a jelenetet figyelhetjük meg amikor 969-ben XIII. János pápa a bilincsek segítségével, érintéssel megszabadítja I. Ottó német- római császár egyik hűbéresét az ördöngősségtől.

San_Pietro_in_Vincoli_-_ceiling,_Rome_retouched A bilincseket tartalmazó aranyozott bronz ereklye tartó Caradossónak a domborműveit dícséri. A bronz ereklye tartó előtti mélyített részen egy hét rekeszes kicsi fehér márvány szarkofág található. Ez a híres HÉT MAKKABEUS  testvér csontjait őrizte. Ezt az ereklyét I. Pelágius pápa (Kr.u. 553-555) hozatta a templomba Antiochiából.

 Későre jár. A templomszolgák udvariasan tájékoztatnak, hogy a látogatás ideje lejárt. Kifelé menet balra fény villan és látom egy pillanatra Mózes szobrát és tudom, hogy holnap vissza kell jönnöm erre a szent helyre.

Lefelé menet a száz lépcsőfok megtétele után elvegyülök a XXI. század kavargó valóságában. Vendéglők, pizzériák, bárok és egy antikvárium.

Az antikváriumban szemüveges kedves úr fogad. Rézkarcok, lenyomatok, régi és utángyártott csodák mappákba rendezve. Az egyiken abroncsszoknyás hölgyek és kalapos urak a Szent Péter téren a szökőkutak között pápai áldást hallgatnak. A másik rézkarcon fogatolt hintó kapaszkodik fel a Spanyol lépcső elkezdett építkezésének földmunkáin.

A mappákban egyházi és világi témák időrendi sorrendben. A felső polcon sérült gyűrött tapéták az 1870-es évekből. Kezembe veszem és csodálkozom. Fa nyomóformákkal, kézi munkával készült olasz reneszánsz tapéták. Múzeális darabok. Míves megmunkálású iparos termékek. A festék itt-ott kicsit megfolyt, de már látszik rajtuk a sorozattermékekre jellemző összeszedettség.

A kis téren a szökőkútban a tengerről beszálló sirályok isszák az édesvizet és tollukat mossák, hangosan hívják a párjukat. Soknyelvű kavalkáddá változik estére Róma melyet látni kell és ...  

Megújult luxustapéta weboldalunk!

luxus1

Megújult luxustapéta weboldalunkon válogatott exkluzív tapéta katalógusok és hasznos információk várják Önt. Mindent megtalál egy helyen: a legnagyobb designerek munkáit, a különleges anyagokat és az elegáns mintákat.

Nézzen be hozzánk!

www.luxustapeta.hu

  luxus2

Olasz tapéta - Eleganza Gold katalógus

eleganza_6387-6393-szAz olasz Parato gyár  CRISTIANA MASI nevével fémjelzett olasz design gyönyörű, elegáns katalógusa a romantikát, érzelmeket, szépet kedvelőknek készült. A katalógusból 50 féle csíkos, virágmintás, damasztmintás tapétát rendelhet. A textil megjelenésű selyemtapétákon látszik a hímzőnők munkája, ahogyan kivarrták a díszes mintákat. A hímzéseken ragyog a kézművesek élő munkája, az arany és a nemesfém cérnák csillogása ahogy bujkálva simogatják érzelmeinket.

eleganza_6321-f eleganza_6301-f
eleganza_6347-f eleganza_6367-f

A tapéta mérete 0,53 m x 10,05 m méretű tapéta tekercs papír hátoldalú hordozó anyaggal, melynek az eleje vinil bevonatú tapéta. A felülete mosható, súrolható, fényálló színtartó termék. A tapéták 0 cm és 64 cm raporttal (mintaillesztés) egyenes és eltolásos illesztéssel készültek. Rendelési idő: 2-3 hét.

A katalógus tapétáit a képre kattintva tekintheti meg.

borito_Eleganza-1http://tapeta-parato.hu/eleganza.php

Válasszon a PARATO tapétagyár  ELEGANZA GOLD tapétái közül ELEGANCIÁT kedvére otthonába, és munkahelyére üzleteinkben.

eleganza_6301-6310-sz

 

Olasz tapéta - Blooming Garden katalógus

A kifinomult Toszkán kertek kúposra és gömbölyűre vágott fái alatt egyenes sövények vidáman sorakoznak. A pázsitra kihelyezett kerti székek és asztalok vidáman várják gazdáikat, akik sétálva egymásba karolva közelednek a megterített illatos virágszőnyegek között. Emitt cirmos sárga-vörös tulipánok és futókák, amott pergolára nyújtózkodó vörös futórózsák illatoznak.

Vágólap01Toszkán hangulatban

Cristiana Masi design kertet varázsol lakóházunkba, és ettől boldogság, nyugalom lengi át a lakóterünket.
blooming_1188-1128
blooming_1108-1159 blooming_1153-1168-1170-118 blooming_1124-1164

A tapéta mérete 0,53 m x 10,05 m méretű, papírhátú súrolható termék, az olasz PARATO gyár terméke. A BOOMING GARDEN katalógusban 21 féle bordűr, és 60 féle tapéta minta található. A tervező dizájner CRISTIANA MASI ajánlásokat tesz a tisztelt Érdeklődő felé. Hat mintát tesz egy csokorba, amelyek egy családot alkotnak, és ebből lehet kiválasztani a legkedvesebb párokat a szobáink falára. Ezek a mintacsaládok a katalógusban többször, más és más színkombinációban újra megjelennek .

blooming_1126-f blooming_1124-f blooming_1128-f
blooming_1167-f blooming_1164-f blooming_1168-f
Kockás, csíkos, kisvirágos, nagyvirágos, szövetmintás tapéták kedves egymásutánban várják, hogy leszakítsák őket az érzelmek mezején a szobák falára. Kedves szerelmes virágszedést kívánunk!

Vágólap02

 A Blooming Garden katalógus megtekinthető üzleteinkben, illetve weboldalunkon.

 borito_blooming

 

Olasz tapéta - Fiori Country 5

PARATO OLASZ TAPÉTA - FIORI COUNTRY 5 Fiori-1 A Parato (CRISTIANA MASI) olasz tapétagyár egyik speciális papírtapéta terméke a Fiori Country 5 tapéta katalógus. A tapéta gyár egy kézműves hagyományokra épülő családi vállalkozás Rómától délnyugatra a Földközi tenger közelében. A gyár tapétáiról minden jót el lehet mondani.

[caption id="attachment_1385" align="aligncenter" width="300"]A Parato tapétagyár Aprilia közelében A Parato tapétagyár Aprilia közelében [/caption]

A Fiori Country tapéták anyaga finn, skandináv papírra nyomtatott klasszikus papír tapéta. Két rétegű egymásra ragasztott rétegből áll, mérsékelten vízálló, színtartó termékek.

fiori_3447-f fiori_3489-f fiori_3492-f
  fiori_3438-f   fiori_3445-f   fiori_3403-f

 A katalógus 60 féle tapétát és 14 féle bordűrt tartalmaz.

 A tapéta mérete: 0,53m x 10,05m méretű. A bordűrök hossza 10,0m. A minta kiosztása általában szemben illesztős, és 2,2 cm től 12,5 cm-ig terjed.
fiori_3412-f fiori_3409-f fiori_3429-f
 A Fiori Country katalógusban a kedves érdeklődő 1,3cm, 1,7cm, 2,5cm, 3,5cm, 5,5cm méretű és sokféle színű virágmintákat talál, különböző távolságra egymástól.
  fiori_3466-f   fiori_3444-f   fiori_3468-f
A 6 mm széles csíkos tapéták, és a 8 x 8 mm tengelykiosztású rácsos tapéták többféle színben ajánlgatják magukat a gyermekeknek és a felnőtteknek.
fiori_3443-f fiori_3463-f fiori_3413-f
Külön figyelmet érdemel az 1,5 cm tengelytávolságú 5 mm méretű tyúklábmintás tapéták széles választéka. A tapéta ragasztója a Metylan normál tapéta ragasztó. Ragasztáskor a toldásnál kifolyt ragasztót időben le kell törölni, mert ha felpuhul a mintás fele, akkor törléskor a tapéta nyomott része sérülhet. Minden héten közvetlen a gyártótól szállítunk ezekből a kedves tapétákból Magyarországra. Sok szeretettel várjuk Önöket a mediterrán világban.
fiori_3443-3418-3446-sz fiori_3474-3409-sz
fiori_3442-3429-sz fiori_3445-3444-sz
fiori_3442-3489-3400-sz fiori_3463-3438-3446-sz

 Kattintson a képre a teljes Fiori Country katalógushoz! Fiori-1

Várjuk üzleteinkben és webáruházunkban !

 

Római virágszedés 4. - Kétszáz lépés és kétezer év

piramis-rómaMetróval érkezem a B terminálon és izgatottan jövök fel a Piramid megálló lépcsőin. Megérkeztem! Előttem kétszáz lépésre Caius Cestius római gazdag praetor síremléke, amit felszabadított rabszolgája és örököse építtetett Kr.u. 12-18 között, kétezer esztendeje. A piramis mérete 29,5 x 29,5 m alapméretű, és 36 méter magas. Külső felét fehér márvány borítja, a belső fele római betonból zsaluzásos technológiával készült.városfal A római hadmérnökök praktikus gondolkodását mutatja, hogy a városfalat két oldalról nekifalazták a piramisnak, és így szerves részévé vált Róma védelmének. A piramis egyik fele a várfalon belülre került, a másik fele pedig kívülre esik.

 Állok a járdán a Metro megálló mellett és a Piramisról a tekintetemet az előttem néhány méterre kavargó emberek felé fordítom. Fiatalok, turisták, idősebb házaspárok, gyerekek, jönnek-mennek, az utca kövezetére kihelyezett asztaloknál könyveket válogatnak. Utcai árusítás folyik. Lapozgató, szemüvegüket a fejük búbjára feltoló ráncos homlokú értelmiségiek, és malteros kezes lábasban lapozgató munkások nyugodtan olvasgatnak. A könyvek mellett kartonban kiszerelt maradék olasz tapétákat árusítanak. Néhányan kihúznak egy tekercset, megnézik, majd visszacsúsztatják a kartonba. Később visszajönnek érte. Az eladó egy bontott tapéta tekercsből letépett darabba csomagolja a megvásárolt könyveket. Az üzlet lassan folyik, vásárolgatnak.

Mielőtt lelépek a járdáról rápillantok a hirdető táblára és földbe gyökerezik a lábam. 2012.október 6-ra találkozót szerveznek Rómában az olasz emberek délután 3 órára a Cavour 50 elé, az egyenlő európai bánásmódért, a nemzeteket, országokat elnyomorító nemzetközi pénzvilág ellen.

A könyvárusok mellett elhaladva rápillantok az A 38-24-es rozsdás acéllemezből kivágott antifasiszta szobrokra. Felületükön hegesztővel fel vart célkeresztek borzolják a kedélyemet.

antifasiszta szoborcsoport

A szobrok mögött rápillantok a piramisra, városfal kapujára és maradványaira. A szobrokról lefolyó rozsda mint vöröslő fájdalom rohan felém. A vaslemez szobrok és az utcakövezet kapcsolatát figyelem mert látszik rajta, hogy XX. századi munka.

antifasiszta szoborcsoport antifasiszta szoborcsoport

Ázsiai és közép- kelet európai turisták tátott szájjal állnak néznek, és elcsodálkoznak azon, hogy a piramishoz vezető úton még csak harminc métert tettek meg.

Az álldogáló, tengelyük körül forgó emberek között egy kékruhás apácát veszek észre, aki rezzenéstelen arccal halad a téren keresztül a piramis felé. Kezében kék szatyrot szorít, melyből kilóg a csokorba kötött zöldségek zöldje. Követem és kétszáz lépés megtétele után megérkezem a kétezer éves piramis lábaihoz. Leülök egy kőre és lábaimat pihentetve vissza gondolok a kétszáz lépésre és a kétezer esztendőre.

Róma, 2012 október.

Római Virágszedés 3. - II. Szilveszter pápa, a Szentkorona és a fogyasztói társadalom

Napilapok, reklámújságok, cégek hirdetései között számtalanszor találkozunk különböző koronákkal, rajzolt, idealizált vonalas modern grafikákkal, melyek a fogyasztás eszközeivé váltak.

Példaként említem meg a MR PERSWALL svéd tapétagyártó HIDE&SEEK tapéta katalógusát, melyben KIRÁLYOK és KIRÁLYNŐK ( KINGS and QUEENS) koronái találhatók grafikai feldolgozásban, melyet gyermekek szoba falaira szántak. Ez a foto-poszter tapéta 270 cm x 265 cm méretben készül. Hatvan korona található a tapéta felületen. A bordűr 45 cm magas és 10 m hosszú méretben készül és 30 koronát ábrázol.
   
  

 Nézem és elgondolkodom európai nemzetek büszke uralkodóinak rajzolt koronáin, amelyek kora az alig száz évestől a több száz évesig terjed. Elvesztek, újragyártották, felszentelték a hatalmi harcokban győztes uralkodók.

Kihúzom a gerincemet és büszkén gondolok Magyar Királyaink Koronájára, amely Európában a legrégebbi épen maradt fejék. Ezer esztendeje fejezi ki államiságunkat és reményeinket. Ötvenöt magyar királyt koronáztak meg vele. A Szent Koronát csak koronázáskor viselhette a király, melyhez hasonló beavató jellege csak Belső-Ázsiában található. Ennek Európában csak a Magyar Szent Korona felel meg.

A Szent Koronát  II. Szilveszter Pápa adta a magyaroknak, hogy ennek segítségével ne fulladjanak bele a szláv és a germán tengerbe.

Itt állok megrendülve a Lateráni Szent János Főszékesegyház bejáratától jobbra, a második pillérnél, II. Szilveszter pápa sírjánál. Ez a különleges ember, különleges sírban fekszik. Két pillér közötti befalazott részen nyugszik II. Szilveszter pápa, és hamvait egy márvány lap takarja, melynek széle kiáll a fal síkjából. Kézzel férfiember megérintheti a fedkövet és néhány araszra lehet a hamvaktól - és a Magyar Államiság kezdetétől.

A sír fölött szienai márványkeretbe épített dombormű áll, a pillér falába építve.  
A dombormű középső részén márványba faragva II. Szilveszter pápa átadja István fejedelem követének, a szakállas Asztrik apátnak a koronát, melyet két kézzel alázattal vesz át. 2012 októberében szomorúan láttam, hogy a templomi félhomályban a pillérek tövében a sírnál, székeket halmoztak fel a templomszolgák, mivel erre az utóbbi időben kevesebben járnak!

Római virágszedés 2. - A lateráni pápai székesegyház bronzkapuja

A Lateráni Pápai Főszékesegyház

Lateráni Pápai Főszékesegyház főkapuja

Lateráni Pápai Főszékesegyház főkapuja

A Lateráni Szent János Főszékesegyház homlokzatán pápai címeres domborművön hirdetik latinul: „A város és a világ minden templomának anyja és feje”.

Sacrosancta Lateranensis ecclesia omnium urbis et orbis ecclesiarum mater et caput.

 Ez a templom Róma, és a kereszténység legelső nyilvános temploma, amelyet Nagy Konstantin császár  adományozott az egyháznak (313), melyet I. Szilveszter pápa szentelt fel (324) az üdvözítő tiszteletére.

A főhajó előcsarnokából nyíló kapuk közül a főkapu ősi római emlék, amit VII. Sándor pápa hozatott a FORUM ROMANUM KÚRIA épületéről. A bronzkapuEz a kapu a szenátusnak a „CURIA HOSTILIA” épületét díszítette. Ez a kapu látta Cézárt meghalni, és halotti máglyája kétszáz ötven méterre állt a kaputól a „Szent Út" mellett.

A kapu kétezer esztendős, tölgyfamakk bronzdíszei egy furcsa népszokás tárgyát alkotják. Imádkozó várandós anyák a mai napig megérintik , hogy fiú gyermekük szülessen. A régi pogány „phallus" tisztelet emléke , amely kívül rekedt a keresztény templomon, ma is tovább él, mivel 2012 októberében derék magasságban az érintésektől a bronzmakkok fényesen csillogtak.

Ezek a domborművek és a kapu bronz díszei dacolnak az idővel és a  világgal, rendületlenül mutatva az utat, nem úgy mint a XXI. század, ideológiai és politikai tapétái, akik minden fuvallatra elszakadnak, és lecserélődnek.

Római virágszedés 1. rész - A Szent Lépcső

A Szent Lépcső a lateráni Szent János bazilika mellett található. Nagy tisztelet övezi. Nevét a 28 fokból álló lépcsősorról kapta. Ezen Krisztust többször felvezették, és levezették Pilátus Jeruzsálemi palotájában, melyen vérét hullatta.

Ezt a lépcsősort Szent Ilona, Nagy Konstantin császár anyja hozatta Rómába, Palesztinából Kr.u. 330 körül.

A lépcső végén (ahol Pilátus ítélőszéke állhatott) található a SANCTA SANCTORUM KÁPOLNA, amelyet erős vasrács véd. Ez a  legősibb pápai magánkápolna, ahol a pápák elmélkedhettek, imádkozhattak, átérezve Krisztus szenvedését.

A kápolna falain három szintet lehet megkülönböztetni. Az alsó részét sima márványlapok borítják. Az egyiknek a falán keretben Krisztus keresztjének egy darabja található, pápai pecsétekkel hitelesítve.

A középső részén 28 gótikus ablakmélyedésben 26 szent alakját festette meg GIAN NICOLA MANNI mester. Ezen szentek közül 11- nek ereklyéit itt őrizték a pápai magánkápolnában. Régiségük miatt a harmadik szint falfreskói a legérdekesebbek.

Nyolc freskóról van szó. Mindegyik falon kettő. A kápolnából a Szent Lépcső felé nézve a bal felső Szent István Jeruzsálemben” című freskó. Ez a freskó abban az időben készülhetett, amikor Magyarország Európában kulcs országnak számított. 2012 októberében a freskót restaurálták  és a jobb oldala már színes élénk színekben ragyogott, a bal oldala még sötét és elmosódott volt.

[caption id="attachment_564" align="aligncenter" width="300"]Szent István Jeruzsálemben Szent István Jeruzsálemben[/caption]

A freskó mint falburkoló rendszer nem más, mint a frissen felhordott meszes vakolatra festett színes műalkotás, melyet művészek nagy szakértelemmel készítenek. A festett vakolat száradásakor a mészvíz a festett felület felé szárad, és védőbevonatot képez a műalkotáson hosszú évszázadokon keresztül. Ezek voltak a kor tapétái, melyek évszázadokon keresztül hitet, szeretetet, ismereteket, megértést, békét közvetítettek a világban.

Mielőtt kilépünk a Szent Lépcső kegyhelyről, fülemben cseng a Passzionista rend Szent Lépcsőn való felhaladás imájának 9. lépcsőfok imája: „Jézusom, aki alázatosan tűrted, hogy kinevessenek és bolondnak öltöztessenek Heródes udvarában, könyörül rajtam…!" Kilépve a szent helyről, a Lateráni Katedrális előtti téren néhány száz méterre vörös lobogós XXI. századi tömeg tüntet egyenlő európai bánásmódért, a bankok és az új európai intézményrendszer ellen, 2012 októberében. Elgondolkodom.  Júdás és az ezüst pénzek története tovább folytatódik a XXI. században?
16 év
A tapétázás élvonalában.

Főmenü
Főoldal Az olasz tapétákról Tapéta katalógusok Kapcsolat Tapétázási Blog

TAPÉTACENTRUM
1081 Budapest,
Kiss József u. 16.
(Szilágyi utca 1/a felöli bejárat)

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 09-18 óráig
Szombaton: 09-13 óráig>

Tel.: +36-1-303-90-52
Fax: +36-1-785-03-20
Mobil: +36-30-9-798-234
e-mail: tapeta@tapetacentrum.hu
www.tapetacentrum.hu

Útvonaltervező

Az útvonal tervező elindításáért
kattintson a képre!


TAPÉTACENTER
1047 Bp, Perényi Zsigmond u. 47.

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 09-18 óráig
Szombaton: 09-13 óráig

Tel.: 06-1-370-70-10
Mobil: +36-30-9-578-738
Fax: 06-1-231-02-73
e-mail: tapeta@tapetacenter.hu
www.tapetacenter.hu

Útvonaltervező
Google térkép
Az útvonal tervező elindításáért
kattintson a képre!


TAPÉTAÜZLET
1089 Budapest, Delej u. 43

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 09-18 óráig
Szombaton: 09-13 óráig

Tel.: 06-1-788-50-95
Mobil: +36-30-9-578-738
Fax: 06-1-323-00-13
e-mail: info@tapetacenter.hu
www.tapetauzlet.org

ÚtvonaltervezőGoogle térkép
Az útvonal tervező elindításáért
kattintson a képre!

Magyar nyelvű weboldalaink
tapetacentrum.hutapetacenter.hutapetauzlet.orgtapetauzlet.husved-tapeta.hutapeta-parato.huolasz-tapeta.huluxustapeta.hutextiltapeta.hugyermektapeta.huontapadostapeta.hutapeta-tapetak.hunoitapeta.hufoto-tapeta.husirpi-tapeta.huretro-tapeta.hutapetak-tapeta.hubordur-tapeta.hueletmodtapeta.hutapetak.orgtapeta-arajanlat.hutapetaonline.hu
Idegen nyelvű weboldalaink
tapeta.sksvedsketapety.skluxury-wallpaper.comtapeta-tapety.sktapet-tapete.siwallpaper-shop.com

Tapétacenter Csoport tagja | 2011 - 2024.